Palvelukodit Pomarkun Tilkkutäkki Oy

Hoivapalveluita sydämellä jo vuodesta 1994

ASUMISYKSIKÖT


Yrityksemme asumisyksiköiden Etelärinteen ja Tiilituvan tilat on suunniteltu turvallisiksi ja kodinomaisiksi. Etelärinteen asumisyksikkö on 10 paikkainen ja Tiilituvan 22 paikkainen. Yleisissä tiloissa, kuten ruokailu- ja oleskelutiloissa, sisustuksessa on pyritty etenkin viihtyisyyteen ja helppokulkuisuuteen. Tilojen avaruus takaa etenkin sen, että pyörätuoleillakin kulkeminen on helppoa. Molemmissa asumisyksiköissä on käytettävissä inva-wc / -suihkutilat.

Sekä Etelärinteellä että Tiilituvalla on mahdollisuus asua yhden tai kahden hengen huoneissa. Oman huoneensa jokainen asukas voi kalustaa haluamallansa tavalla. Asukas voi tuoda omat kalusteensa mukanansa tai tarvittaessa kalusteita järjestetään käyttöön myös yrityksemme puolesta.

Molemmissa asumisyksiköissämme on myös iso ja viihtyisä piha-alue, joissa voi viettää aikaa mm. pihakeinussa ystävien kanssa istuskellen. Piha-alueiden kulkuväylät ovat kokonaan asfaltoituja, joten pyörätuolilla ym. apuvälineillä liikkuminen sujuu vaivatta.

Etelärinne ja Tiilitupa sijaitsevat aivan Pomarkun keskustan välittömässä läheisyydessä. Näin ollen keskustan palvelut ovat myös lähellä, mm. kaupassa ja kirjastossa asiointi sujuu vaivattomasti.

Ruokamme valmistuu Tiilituvan keittiössä ammattitaidolla.



ETELÄRINTEEN ASUMISYKSIKKÖ







TIILITUVAN ASUMISYKSIKKÖ