Palvelukodit Pomarkun Tilkkutäkki Oy

Hoivapalveluita sydämellä jo vuodesta 1994

PALVELUT

Yrityksemme tarjoaa ympärivuorokautista, ohjattua, autettua ja kodinomaista asumispalvelua vammaisille. Asuminen asumisyksiköissämme voi olla joko vakinaista tai tilapäistä. Tarkoituksenamme on taata asukkaillemme hyvät ja turvalliset elinolosuhteet. Molemmissa asumisyksiköissämme on ympärivuorokautinen valvonta. Koulutettu hoitohenkilökuntamme huolehtii asukkaistamme 24 tuntia vuorokaudessa.


 


 


Huolehdimme asukkaidemme...

  • päivittäisistä toimista, selviämisestä ohjatusti ja autettuna.
  • päivittäisestä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisesta.
  • kodinhoidon taidoista, kuten ruuanlaitosta, pyykkihuollosta ja oman huoneen siivoamisesta ohjatusti.
  • terveydestä, kuten ruokavaliosta ja ulkoilusta. Etenkin vapaa-ajan harrastusten tukeminen, kuten lukemisen, elokuvien, kalastamisen ja omien ystävien sekä omaisten tapaaminen on tärkeä osa työtehtäväämme.
  • terveyspalveluista, kuten terveyskeskuslääkäri-, terveydenhoitaja- ja laboratoriapalveluiden järjestymisestä. Tarvittaessa ostamme erityispalvelut yksityisen puolen erikoislääkäreiltä. Kerran vuodessa alaan erikoistunut lääkäri käy asumisyksiköissämme tekemässä terveystarkastukset asukkaillemme.
  • fysioterapian järjestämisestä joko terveyskeskuksen kuntoutuksena tai yksityisen puolen fysioterapiapalveluina.
  • lääkehuollosta. Lääkehuollosta vastaa siihen valittu sairaanhoitaja.

Lisäksi tarjoamme monipuolista virike-, päivä-, työtoimintaa, leiritoimintaa, avohuollon tukitoimintaa sekä neuropsykiatrista valmennusta asumisyksiköissämme sekä kotonaan asuville vammaisille ja kehitysvammaisille. Yrityksemme käytössä on oma 32-paikkainen linja-auto ja kaksi pikkubussia, joiden ansiosta pystymme järjestämään asiakkaillemme myös erilaisia retkiä, kuten mm. ruska-, saaristoretkiä, laiva-, kylpylä- ja ostosmatkoja.